Ett besök hos mig

Hos mig är alla hundar välkomna och mitt fokus ligger just på din hund.
Det spelar ingen roll om du har en högt presterande tävlingshund, jakthund, en äldre hund eller en härlig sällskapshund, för mig är alla hundar lika viktiga!

Att tänka på innan ni bokar in en tid och innan ett besök.
- Hunden får inte precis ha blivit vaccinerad eller avmaskad, kroppen är redan i full gång med att ta hand om det, så vänta med att boka en tid efter ca 7 dagar.
- Har eran hund någon speciell sjukdom, tex. cancer, epilepsi eller något annat, så kan jag fortfarande göra en friskvårdskontroll, men ingen behandling. Ni får gärna fråga mig innan ni bokar tid, om ni är osäkra på om en behandling är okej.
- Om eran hund får en behandling, så är det 7 dagars karens, ifall ni hade tänkt tävla eller ställa ut.
- Av- eller ombokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras man på 50% av bokad behandling och vid helt utebliven avbokning, debiteras kunden fullt pris.
- Innan ni kommer på ett besök, så ska hunden vara rastad.
- Var medvetna om att det kan ta 3-5 behandlingar innan man får ett resultat, allt beror på hur stort problemet är och hur länge hunden har gått med det.
- Har ni en försäkring som täcker rehabiliteringen? Kolla med erat försäkringsbolag. (Försäkring brukar oftast bara gå igenom om ni har fått en remiss från veterinären, så meddela veterinären att ni vill göra eran rehab hos Emmas hundfys AB )
- Betalning sker på plats med Swish.